U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Bestuursstructuur en commissies

Algemene Ledenvergadering

De ledenvergadering vormt het democratisch hart van de vereniging. Zij komt tenminste twee keer per jaar bijeen, of zoveel vaker als nodig wordt gevonden.

• In de najaarsvergadering wordt, gekoppeld aan de begroting, het beleid voor het komende jaar vastgesteld.
  • In de voorjaarsvergadering verantwoordt het bestuur zich via de jaarrekening voor het gevoerde beleid van het         afgelopen jaar.

Soorten leden

Bestuur

Het bestuur is belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, uitvoering gevend aan het door de ledenvergadering in hoofdzaak bepaalde beleid.

De momentele samenstelling van het bestuur is:

• Henk Bijleveld,  voorzitter (sedert mei 2014)
  • Marinus Snijder, secretaris (sedert november 2014)
  • Gert Boers, penningmeester (sedert mei 2017)
  • Dirk Hortensius, bestuurslid golftechnische zaken (sedert november 2014)
  • Jeroen Winterink, bestuurslid marketing en innovatie (sedert mei 2015)
  • Dolf Plaggemars, bestuurslid accommodatie (sedert november 2015)

Commissies

De commissies vormen het cement voor het bestaan van een levendige vereniging. Zij verrichten ten behoeve van het (voort)bestaan van de vereniging diverse uitvoerende werkzaamheden.

Huidige samenstelling commissies