U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Restaurant The Eagle

Restaurant The Eagle

Wilt u voor uw ronde alvast genieten van wat u in de baan te wachten staat ? Vanuit ons clubhuis  heeft u een riant uitzicht over de baan. Natuurlijk kunt u ook na uw ronde bij ons nagenieten.
Geniet van een drankje of een heerlijk glas wijn in onze serre. Bij mooi weer uiteraard op het riante terras. Er is altijd een beschutte plek te vinden.
Wij hanteren een uitgebreide lunch- en dinerkaart. De keuken is geopend van 11.30 – 21.00 uur.
Uitzonderingen staan apart vermeld.
Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon gezellig dineren met familie of vrienden ? In ons restaurant kunt u heerlijk ongedwongen van een uitstekende maaltijd genieten. Ook voor een feestelijke bijeenkomst kunt u bij ons terecht. Wij maken graag een passend voorstel.

Wilt u zelf een keer in onze pannen roeren ? In de periode van november tot eind februari verzorgen wij Kookworkshops. Ook een leuk idee voor een personeelsuitje.

Kortom, er is veel mogelijk. Laat u verrassen!

restaurant

telefoon       074-384 16 91