U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Jeugd > Jeugdlessen

Jeugdlessen bij de Twentsche Golf Club (TGC)

Ben je zes jaar of ouder….. de Twentsche Golfclub geeft jeugdlessen tot en met 21 jaar!

P1050937Kom eens kijken bij de Twentsche Golfclub want onder begeleiding van onze
beide pro’s Wiljan van Mook en Andrew Allen maak je kennis met golfen.
Door middel van leuke spelletjes leer je hoe je een club moet vasthouden, de
bal weg kunt slaan, putt kampioen kunt worden en misschien zelf hoe je de bal
uit een zandbak kunt slaan…Golf is een sport voor oud en zeker ook voor jong.
Daarom kun je bij TGC al vanaf 6 jaar jong kennis maken met deze sport.

Kinderen tot en met 7 jaar zijn GRATIS (wel onder begeleiding) !

new_InfoEen Proeflidmaatschap voor jeugd t/m 17 jaar voor maar € 125,= , eenmalig voor de duur
van 6 maanden.  U kunt zich HIER aanmelden.

Tijdens de lessen:

• Zondag ’s morgens krijg je les van een heuse professional in groepjes die zoveel mogelijk aansluiten bij jouw ervaringsniveau en leeftijdscategorie; van beginnende speler naar golfvaardigheid en vervolgens naar spelers
    met een handicap.
  • Je krijgt op spelende wijze les in de spelregels van het golfen en we organiseren interne wedstrijdjes waaraan
    je kunt meedoen.
  • Het maakt niet uit hoeveel je ervaring je hebt; er is altijd wel een wedstrijdje dat jou past.
  • Kan zijn dat je bij slecht weer en in de winter binnen les hebt…..

• Elk jaar doen diverse jeugdspelers en speelsters mee aan een NGF jeugdcompetitie om zodoende ervaring op te doen
    in het wedstrijdspel.
  • Jongens en meisjes van alle leeftijden en van verschillende spelniveaus vinden het bij ons allemaal leuk om te golfen.
    Er is veel aandacht voor het verbeteren van het spelniveau. Plezier en ontspanning gaan hand in hand met de prestaties.
  • Ook voor de gevorderde jeugdgolfers hebben we veel mogelijkheden om je verder te ontplooien in een plezierige
    omgeving en op een prachtige baan.

Ben je iets minder fanatiek en gaat het jou vooral om de gezelligheid? Ook dan is bij onze golfclub voldoende gelegenheid om de golfsport te beleven.

Al met al is bij TGC voor beginnende en gevordende jeugdgolfers een uitgebreid programma aanwezig om de golfsport onder de knie te krijgen, dit in nauwe samenwerking met onze Golfprofessionals.