U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Lidmaatschap 2017

Tarieven 2017

Lidmaatschap 2017

18-holeslidmaatschap     IMG_0460

Een lidmaatschap voor leden die in alle vrijheid kunnen spelen.   U betaalt geen entreegeld en geen lening.

IMG_0460Familielidmaatschap

Een familie is gedefinieerd als zijnde: twee-ouder of één-ouder samenstelling, met kinderen niet ouder dan 17 jaar, waarvoor geldt dat:

1. De ouder(s) een 18-holes lidmaatschap hebben/heeft
  2. De ouder(s) 100% 18-holes lidmaatschap betalen/betaalt
  3. Kinderen tot en met 17 jaar betalen geen contributie

IMG_04599-holeslidmaatschap

Een lidmaatschap voor leden die hun spel beperken tot een 9-holes ronde per dag. Op maandag tot en met vrijdag geldt de speelbeperking dat het begin van het spel in de periode van:

• 1 april tot 1 oktober niet mag liggen tussen 9.00 en 17.00 uur
  • 1 oktober tot 1 april niet mag liggen tussen 9.00 en 14.00 uur

images Op zaterdag en zondag geldt geen speelbeginbeperking.
images De speellimitering tot 9-holes geldt niet voor na 17.00 uur te spelen holes.
images Bij 18-holes wedstrijden of wanneer u meer dan 9-holes wilt spelen moet er €20,= bij betaald worden.

IMG_0461Oefenlidmaatschap

Dit is voor de leden die, behoudens gebruik van de baan op greenfeebasis, uitsluitend gebruik willen maken van de drivingrange, oefenbaan en oefengreen; zij krijgen het recht 20 keer op greenfeebasis van de baan gebruik te maken voor een ronde van 18-holes tegen een tarief van € 35,-. Deze leden hebben geen introductie bevoegdheid.

IMG_1556Jeugdtraining

Zelfstandige jeugd 08 t/m 21 jaar hebben gratis jeugdtraining en, bij deelname aan competitie, ook gratis competitietraining.  Bij familielidmaatschap geldt jeugd- en competitietraining € 150,= en  alleen competitietraining € 80,=.

Registratielid

Vrije golfers die (nog) geen lid zijn van de Twentsche Golfclub, kunnen zich bij onze club laten registreren. Tegen betaling mag u gebruik maken van onze banen – drivingrange en oefenholes. Voor een registratielid geldt geen introductie bevoegdheid.

Buitenlid

Voor personen wier woonplaats is gelegen buiten een straal van veertig kilometer met het clubhuis te Ambt Delden als middelpunt en die een aantoonbaar met de TGC volledig vergelijkbaar lidmaatschap hebben van een bij de Nederlandse Golf Federatie (‘NGF’) aangesloten, golfvereniging met A- of B-status of van een vergelijkbare buitenlandse golffederatie. Zij hebben onbeperkt speelrecht.  Een buitenlid heeft geen introductie bevoegdheid.