U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Onze Pro’s

Even voorstellen

Mijn naam Afbeelding Wiljanis  Wiljan van Mook (1958).  Ik ben sinds 1990 pro op de Twentsche Golfclub. Daarvoor was ik verbonden aan verschillende andere golfclubs, in binnen- en buitenland.
Ik geniet nog steeds van het golfspel en zet me graag in bij het verbeteren van het spel van mijn leerlingen.
Dus kom snel langs voor het leren of verbeteren van deze mooie sport.

Lesrooster Wiljan

mobiellogo

06-53460716

Ik ben Andrew Allen (1962). Sinds 2007 werk ik als PGA andrew allen fotoprofessional bij de Twentsche Golfclub.  Daarvoor was ik als pro verbonden aan golfclubs in mijn geboorteland Engeland en in Nederland.
Vanaf 1985, eerst in Engeland en later in Nederland, zet ik mij als coach in bij het verbeteren van het golfspel bij spelers van verschillende niveaus.  Ik wil graag mijn kennis aan u overbrengen en u helpen om nog beter te leren golfen.

Lesrooster Andrew

mobiellogo 06-53519396