U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > PGA golfschool

PGA golfschool

De PGA Golfschool Twensche Golfclub, het opleidingsinstituut voor beginnende en ervaren golfers op de baan van de Twensche Golfclub, is officieel PGA gecertificeerd. Golf is een technische PGA_LOGO_NW_CMYKsport. Om het plezier aan deze sport te beleven is het zaak een goede basis van het spel neer te zetten.

Golfscholen die onder certificering van de PGA lesgeven voldoen, aan de kwaliteitseisen die aan pro’s worden gesteld. De beide Pro’s Wiljan van Mook en Andrew Allen van PGA Golfschool Twensche Golfclub voldoen geheel aan de voorwaarden. Met hun professie geven zij de nieuwe golfers spelplezier en helpen zij ervaren golfers hun spel te verbeteren.

Er wordt ook les gegeven aan de jeugd en aan hen worden beproefde jeugdprogramma’s aangeboden. Ter bevordering van het verlagen van handicaps kan tijdens een lesrondje door de baan de kennis van het baanmanagemant worden verstevigd.

Academie