U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Proeflidmaatschap

Proeflidmaatschap

Wanneer u wilt uitproberen of een lidmaatschap bij de Twentsche Golfclub iets voor u is?
Dan is ons proeflidmaatschap misschien iets voor u.

U kunt kiezen uit een 6 of 12 maanden proeflidmaatschap van onze vereniging, informatie over een volledig
lidmaatschap kunt u lezen bij lidmaatschap 2017.

Wat het proeflidmaatschap precies inhoudt kunt u hieronder lezen?

Proeflidmaatschappen

Online inschrijven:

Aanvraag eenmalig proeflidmaatschap Twentsche Golfclub

s.v.p. het proeflidmaatschap dat u wenst aankruizen
  • Mocht u er behoefte aan hebben dan willen wij u graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en rondleiding waarbij wij U, onder een genot van een kopje koffie, wat meer informatie kunnen geven over de Twentsche Golfclub.
    * Betaling: U krijgt na aanmelding een factuur per mail toegestuurd. Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum.* Huis- en Baanregels: om het plezier voor u en voor anderen te verhogen wordt verwacht dat elke speler zich aan deze regels houdt. Deze staan vermeld op de website onder "gasten".