U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Club > Handicarts

Handicarts

De Twentsche Golfclub heeft de beschikking over 8 handicarts.

Wie kunnen gebruikmaken van een handicart om 9 of 18-holes te golfen:

1. Personen in bezit van een door de Stichting Handicart uitgegeven gebruikerskaart (met foto).
  2. Personen in bezit van een tijdelijke gebruikerskaart (ook van andere golfclubs in Nederland).
  3. Valide spelers mogen, indien mogelijk, meerijden met de gebruiker. Dit tegen een apart tarief.
  4. Valide spelers mogen, indien beschikbaar, zonder kaart gebruikmaken van een handicart.
    Dit tegen een speciaal tarief.

De tarieven voor het gebruik van handicarts zijn als volgt*

Per bezitter gebruikerskaart€   4,00
Per 2 bezitters gebruikerskaart (samen 1 handicart)€   8,00
Per bezitter gebruikerskaart + valide speler€ 12,00
Gebruikerstarief valide speler (1 of 2 per handicart)€ 25,00

* Prijswijzigingen voorbehouden

Zorgvuldig gebruik:

• De handicart mag nooit meer dan 2 personen tegelijk vervoeren.
  • De gebruiker dient zorgvuldig met de handicart om te gaan en alleen te rijden op de toegestane paden en fairways.
  • Ter bescherming van de baan is, gedurende de winter, het gebruik van handicarts soms niet toegestaan of alleen op de
    toegestane paden.
  • De handicart:
    * na gebruik schoonmaken
    * de stekker goed in het stopcontact steken
    * de sleutel bij het secretariaat of restaurant inleveren
    * bij gebreken of schades het secretariaat of de horeca hierover informeren.
  • Handicarts worden uitgegeven aan houders van een geldige gebruikerspas van de Stichting Handicart. De Handicarts zijn of eigendom van de Stichting Handicart of eigendom van de exploitant van de golfbaan. Iedere gebruiker van een Handicart dient zich te houden aan de volgende  Gedrags- en Rijregels.

Wanneer en waar kan een aanvraag ingediend worden voor gebruik van een handicart?

U kunt naast een handicart lidmaatschap bij kortstondige lichamelijke pech
ook een tijdelijke handicart pas hier aanvragen via www.handicart.nl

Aanvraagformulier handicart kunt u hier uitprinten !

Voor de aanvraag van een handicartpas:

U gaat daarvoor naar de handicart site (www.handicart.nl), daarna gaat u in het menu naar pashouders, dan naar pas aanvragen.
Daarna maakt u de keuze voor een tijdelijke pas/permanente pas en vult u vraag voor vraag in( het systeem leidt u door de vragen heen).   Als u deze aanvraag heeft doorlopen, krijgt u een mail met een PDF van het ingevulde formulier.  (Bij arts en consul kunt u een X invullen anders gaat t systeem niet verder, heb ik gemerkt.)
Deze kunt u uitprinten en laten ondertekenen door uw arts/fysiotherapeut en dan naar de consul opsturen of bij het secretariaat afgeven.   Dan graag het formulier ondertekenen en naar de stichting doorsturen en de Stichting Handicart zal u een pas/ digitale toegang toesturen.
Mocht het niet lukken met het stap voor stap invullen (soms werkt t nog niet zo als het zou moeten) dan kunt U het secretariaat van de handicart stichting bellen 0343-438470.
Het secretariaat is s’ochtends aanwezig .

Word donateur want zonder donateurs geen karren.
Iedereen kan donateur worden van onze stichting!