U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Competitie 2018

Competitie 2018

Meespelen?

De NGF organiseert ieder jaar in de maanden april en mei
competities
in verschillende categorieën en afdelingen.
Natuurlijk doen wij als Twentsche Golfclub ook mee!

Teams bestaan uit 6 tot 8 spelers. Meer informatie vindt u bij
‘NGF competitie’ onderaan in de homepagina van deze website.
Vind je competitie spelen leuk, maar kun/wil je niet vijf keer meespelen,  geef je dan op als algemeen reserve.

Competitieteams 2018

Binnenkort hebben wij het genoegen om meerder teams van diverse golfclubs te mogen begroeten voor de NGF (jeugd-)competitie 2018. Hier vind u alle informatie die u nodig heeft rond het competitiespelen op de Twentsche Golf Club.

U vindt hier het speelschema, informatie met betrekking tot de horeca en de lijst met teams en poule indeling.

Starttijden competitie TGC 2018
* Competitie 2018 Ontvangst – Lunch
* Teams en poule indeling competitie 2018

Lees hier de Belangrijkste verschillen tussen strokeplay en matchplay

De Twentsche Golf Club hanteert tot nader order de volgende regels met betrekking tot het voorspelen:

• Voorspelen is mogelijk in de week (= 7dagen) voorafgaand aan de wedstrijd, mits de baanbezetting dit toelaat;
  • Voor selectiespelers is het mogelijk om gratis voor te spelen op basis van wederkerigheid.
    • De selectie teams van 2018 zijn:
      Dames 1 zondag (poule D207)
      Dames senioren donderdag (poule M7)
      Heren 1 (poule H14)
      Heren 2 (poule H125)
      Heren senioren 1 (P8)
      Heren senioren 2 (P18)
      Heren senioren 3 (P25)
  • Voor alle teams blijft het mogelijk om tegen introductie tarief (€35,-) voor te spelen, ook op basis van wederkerigheid.
  • De captains zijn verantwoordelijk voor de organisatie van het voorspelen, met de bezoekende teams en het TGC secretariaat een tijd overeenkomen, aantal spelers doorgeven en de tarieven doorgeven. Een bezoekend team dat niet bij de secretariaat bekend is, wordt vol tarief gerekend.

Wij wensen alle teams een mooie en sportieve competitie toe.

Competitiereglementen 2018

– Competitiereglement 2018 – 2019
Belangrijkste regelverschillen tussen strokeplay en matchplay

Route:
Klik hier voor route naar de Twentsche Golfclub.
Bij het gebruik van een routeplanner de plaats “Hof van Twente” invoeren en niet zoeken op Ambt-Delden.

Heeft u vragen betreffende de competitie dan kunt u een mail sturen naar de technische commissie:

techcom@twentschegolfclub.nl