U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Competitie info

Competitie info

Binnenkort hebben wij het genoegen om meerdere teams van diverse golfclubs te mogen begroeten voor de NGF (jeugd-)competitie 2022. Hier vind u alle informatie die u nodig heeft rond het competitiespelen op de Twentsche Golf Club.
Zie onderstaande info competitie voor 2022:

NGF competitie voorjaar data 2022

Overzicht TGC competitieteams 2022

Voorspelen competitie

Wilt u contact met de captain van de Twentsche Golfclub, stuur een mail naar info@twentschegolfclub.nl en graag hierbij vermelden in welke poule u speelt.

Wij hanteren bij het voorspelen het tarief op basis van wederkerigheid.
Wilt u aangeven, bij het reserveren, welk tarief uw golfclub hanteert bij voorspelen.
Hieronder vindt u het overzicht van alle data – teams – captains en starttijden:

Overzicht Data-Teams-Poule-Starttijden competitie 2022

De Twentsche Golf Club hanteert tot nader order de volgende regels met betrekking tot het voorspelen:

• Voorspelen is mogelijk in de week (= 7 dagen) voorafgaand aan de wedstrijd, mits de baanbezetting dit toelaat
• Voor selectiespelers is het mogelijk om gratis voor te spelen op basis van wederkerigheid
• De captain van het bezoekende team kan contact op nemen met het secretariaat om een starttijd te regelen voor zijn/haar team.
• Het secretariaat is bereikbaar van ma t/m vrij van 09.00 – 17.00 uur op 074-3841167 of info@twentschegolfclub.nl

Competitie Teams Twentsche Golfclub

Altijd leuk om te weten welke spelers competitie spelen en wat de resultaten van onze teams op de NGF site te bekijken.
Onderstaande wordt vervolgd:

KLIK HIER voor Teamfoto’s 2022 en per team de competitie resultaten en indeling

Referee’s tijdens de competitie:
Jeroen Spaans 06-46034232
Bert Bakker 06-30800345
Hans Leushuis 06-44850100
Albert Brandts 06-12507678

Horeca

De Twentsche Golfclub raadt captains aan om te streven naar een gastvrouw- of gastheerschap waarbij tot aan het diner de kosten worden gedragen door de ontvangende club. Regeling van diner en de drankjes tijdens het diner laten we graag aan de creativiteit van de captains over, waarbij een voorkeur bestaat voor een rekening van elk team afzonderlijk óf het totaal van de drankjes hoofdelijk om te slaan.

Onze horeca Brasserie So Nice heeft informatie samengesteld omtrent ontvangst en lunch om alvast in de stemming te komen voor de 19e hole.

We wensen iedereen veel competitie golfplezier op de Twentsche Golfclub.

De Technische Commissie