U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Starten met Golf 1 en 2

Starten met Golf

Welkom in golf ! Start golfen met GOLFSTART !

Wat leuk dat je wilt gaan golfen! Bij de Twentsche Golfclub bieden we de mogelijkheid om op een ontspannen en voordelige manier kennis te maken het golfspel. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je kunt beginnen.

Kennismakingsclinic
Wil je voordat je aan golflessen begint kennismaken met de golfsport of iemand anders een eerste kennismaking cadeau doen? Dan biedt de Twentsche golfclub een aantal mogelijkheden. In een kennismakingsles van circa 80 minuten maakt een ervaren golfprofessional je bekend met de belangrijkste beginselen van het golfspel en leer je de verschillende slagen.
Lees HIER meer over kennismakingsclinic.

GOLFSTART 1
Ben je enthousiast over het golfspel en wil je echt starten, dan heeft de Twentsche Golfclub de perfecte ‘Golfstart’
cursus voor je. Voor slechts €99 krijg je 6 lessen van een van onze PGA golfprofessionals.
In deze 6 golflessen komen alle onderdelen van het golfspel aanbod en ontvang je na afloop je baanpermissie.
Lees hier wat Golfstart 1 inhoudt;

GOLFSTART 2
Wanneer je Golfstart 1 hebt voltooid, kan je verder gaan met Golfstart 2. Met dit lesprogramma ontwikkel je je golftechniek, leer je spelen volgens de golfregels en behaal jij je officiële golfhandicap (handicap 54 – het voormalig GVB).
Na het behalen van handicap 54 mag je zelfstandig golfen op de meeste Europese golfbanen en gaat de golfwereld
echt voor je open. Golfstart 2 bestaat uit 6 lessen van een van onze PGA golfprofessionals, theorieles en een praktijkexamen.
De kosten bedragen €149.
Lees hier wat Golfstart 2 inhoudt;

Heb ik verder nog iets nodig?
Maak je geen zorgen over materiaal of andere spullen, want op de Twentsche Golfclub kun je als beginnende golfer spullen lenen. Het enige wat je nodig hebt aan eigen materiaal om te beginnen met golf zijn schoenen met een vlakke zool en sportief zittende kleding. Dus waar wacht je op?

Om deel te nemen aan Golfstart kun je je online inschrijven voor een Golfstart lespakket.

Online inschrijven

Na het boeken van een Golfstart lespakket ontvang je een bevestiging en de Twentsche Golfclub zal contact met u opnemen.