U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Welkom op de website voor de jeugd

Hier vind je alle informatie over trainingen, toernooien en andere activiteiten.
Mocht je zelf nog iets leuks hebben om deze site op te fleuren
(bijv. een mooie actiefoto van jezelf) laat het ons dan even weten.

Trainingen

De trainingen voor de jeugd t/m 17 jaar worden geven op zondagmorgen en zijn ingedeeld op leeftijd.
De jeugd t/m 10 jaar heeft les van 09.00 – 10.30 uur en de wat oudere jeugd start om 10.00 uur zelfstandig op de
Driving Range en heeft vervolgens les van 10.30-12.00 uur. De trainingen worden verzorgd door Wiljan van Mook.

Wedstrijden en activiteiten

Buiten de trainingen om hebben we regelmatig leuke activiteiten op de planning staan.
Onderstaande wedstrijden en activiteiten als “Living like a pro” en Halloween etc. staan in de planning.

Omdat er niet iedere week les is (i.v.m. andere activiteiten op de baan ed.) hieronder een overzicht van de
geplande lessen voor 2022;

Overzicht nieuwe trainingsdata, activiteiten en tijden voor 2022:

Agenda 2020 Jeugd Twentsche Golfclub

Competitie

Sinds lange tijd hebben we weer een team dat mee gaat doen aan de competitie. Dit is een samengesteld team van De Twentse Golfclub en de Lage Mors. De speeldata zijn 12, 19 en 26 juni en 3 juli.  Zaterdag 19 juni spelen we thuis op onze eigen baan.
Succes allen!!

Een paar leuke foto’s van afgelopen jaar.

Zondag 25 april Jeugd toernooi

Zondag 27 juni Wedstrijd grote baan

Zondag 19 september Dutch Open in Cromvoirt

Zondag 26 september Jeugd clubkampioenschappen

Lijkt Golf jou ook leuk en zou je graag een keer een proefles willen volgen? Neem dan contact op met
Elsbeth Rensen of Ilanit Spier info@twentschegolfclub.nl

Kijk dus regelmatig op deze site, wie weet ontdek je nog wat nieuws.