U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Lidmaatschap 2022

Online inschrijven

Tarieven 2022

18-holes lidmaatschap All-Inclusive

Een lidmaatschap voor leden die in alle vrijheid willen spelen.  U betaalt geen entreegeld en geen lening.
U kunt onbeperkt golfen, gebruik maken van alle faciliteiten en deelnemen aan clubactiviteiten.
Er is voor nieuwe leden een aantrekkelijke instroom voor 18-holes.
Voorwaarden staan vermeld onder tarieven.

Twilight lidmaatschap

Een lidmaatschap voor leden die hun spel beperken tot een 9-holes ronde per dag.
Op maandag tot en met vrijdag geldt de speelbeperking dat het begin van het spel in de periode:

– 1 april tot 1 oktober niet mag liggen tussen 9.00 en 17.00 uur;
– 1 oktober tot 1 april niet mag liggen tussen 9.30 en 14.00 uur.

 Op zaterdag en zondag geldt geen speelbeginbeperking om 9-holes te golfen
 De speellimitering tot 9-holes geldt niet voor na 17.00 uur te spelen holes.
 Bij 18-holes wedstrijden of wanneer u 18-holes wilt spelen moet er €30 bij betaald worden.

Familielidmaatschap

Een familie is gedefinieerd als zijnde: twee-ouder of één-ouder samenstelling, met kinderen niet ouder dan 17 jaar, waarvoor geldt dat:

1. De ouder(s) een 18-holes lidmaatschap hebben/heeft
2. De ouder(s) 100% 18-holes lidmaatschap betalen/betaalt
3. Kinderen tot en met 17 jaar betalen geen contributie, voor golflessen betaalt hij/zij een bijdrage van €150

IMG_1556Jeugdtraining

Zelfstandige jeugd 8 t/m 21 jaar hebben gratis jeugdtraining en, bij deelname aan competitie, ook gratis competitietraining.

Oefenlidmaatschap

Dit is voor de leden die, behoudens gebruik van de baan op greenfeebasis, uitsluitend gebruik willen maken van de drivingrange, oefenbaan en oefengreen; zij krijgen het recht op greenfeebasis van de baan gebruik te maken voor een ronde van 18-holes tegen een tarief van €42,50. Deze leden hebben geen introductie bevoegdheid.

Registratielid

Vrije golfers die (nog) geen lid zijn van de Twentsche Golfclub, kunnen zich bij onze club laten registreren. Tegen betaling kunt u gebruik maken van onze banen, drivingrange en oefenholes. Voor een registratielid geldt geen introductie bevoegdheid.

Buitenlid

Voor personen wier woonplaats is gelegen buiten een straal van 40 kilometer met het clubhuis te Ambt Delden als middelpunt en die een aantoonbaar met de TGC volledig vergelijkbaar lidmaatschap hebben van een bij de Nederlandse Golf Federatie (‘NGF’) aangesloten, golfvereniging met A- of B-status of van een vergelijkbare buitenlandse golffederatie.  Zij hebben onbeperkt speelrecht.