U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Lidmaatschap 2022 > Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Als lid van de Twentsche Golfclub kunt u gebruik maken van onze accommodatie, deelnemen aan wedstrijden
en u staat ingeschreven bij de NGF (Nederlandse Golf Federatie).
Uw digitale NGF-pas kunt u vinden in E-golf4u en in de Golf.nl app.

Factuur
U ontvangt de factuur voor uw lidmaatschap per mail ongeveer half december.
Op uw jaarlijkse factuur staat vermeldt;
* Soort Lidmaatschap dat u heeft gekozen
* NGF-bijdrage € 19,50
* Catering € 60,00
* Mocht u hiernaast ook nog gebruik maken van een locker dan zal deze ook op uw factuur worden vermeld.

Uw kunt ervoor kiezen de factuur in een keer te voldoen of via automatische incasso. Bij automatische incasso betaald u een rente incassovergoeding, informatie hiervoor kunt op opvragen bij het secretariaat.

Huren
– Boven locker: € 74,00 per jaar
– Boven locker met stroom: € 97,00 per jaar
– Kleedkamer locker: € 25,50 per jaar
– Handicart zonder pas: per gebruik € 25,00 (graag reserveren) lees HIER meer over verhuur handicart
– Trolley: € 7,50 per gebruik

Wist u dat….
• De Twentsche Golfclub een eigen TGC-app heeft, die kunt u downloaden op uw mobiel (inloggegevens opvragen bij het secretariaat)
• Inloggen via de Leden inlog op onze website, hier staat informatie over wedstrijden – ledenlijst – club info over commissies/competitie etc.
• U op de driving range GRATIS ballen kunt slaan (niet lid betaalt €5 per gebruik, niet lid moet NGF-lid zijn om gebruik te kunnen maken van de driving range)

Introductietarief
U kunt als lid altijd een gast (in bezit van EGA-handicap) introduceren om 9- of 18-holes rondje te lopen.
Tip om wel even vooraf te reserveren bij het secretariaat.
• Introductietarief   9-holes is € 30,00
• Introductietarief 18-holes is € 42,50

Heeft u vragen over bovengenoemde informatie dan mag u het secretariaat altijd bellen of mailen:
074-384 11 67    info@twentschegolfclub.nl