U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Nieuwsbrief Twentsche Golfclub

Wedstrijdcommissie

Ambt-Delden, 04 september 2018

Beste TGC-ers,

Na een fascinerende en drukbezochte Twente Cup met een gedroomde winnaar in de persoon van publieksfavoriet
Aydan Verdonk (twee weken geleden ook al winnaar van het NK Matchplay voor amateurs dat eveneens op de Twentsche
werd gespeeld) komt de nazomer en herfst in zicht. De dagen worden korter, een polootje kan nog net als de zon schijnt.

De Golfweek zit er alweer op! We hopen dat jullie net als wij hebben genoten van het door de bank genomen mooie weer,
de leuke wedstrijden en de dankzij de inspanningen van de dinsdagdames gecreëerde gezelligheid in en rond het clubhuis.

De kalender voor september kent nog enkele traditionals zoals de Open Strokeplay Kampioenschappen in twee categorieën
op 8 en 9 september, de Maandbeker op zondag 16 september (gespeeld op De Koepel), het Open Matchplay Kampioenschap voor dames op de 22e en de 23e, de Twickel Tour (22 september) en de Kampioenschappen voor de jeugd ook op de 23e!
Alles bij elkaar toch weer een heel behoorlijk programma waar we u natuurlijk weer graag zien meespelen.

Bijzondere aandacht verdient nu al het 7e Overijssels Golfkampioenschap dat op 7 oktober op Golfclub Driene in Hengelo
vanaf 10:00 uur wordt gespeeld. Het OGK 2018 is een eendaagse golfwedstrijd, waarin van 8 golfclubs uit Overijssel
3 heren en 3 dames meestrijden om de titels • Beste Team • Beste Dame • Beste Heer • van Overijssel.
Daar doen natuurlijk ook leden van onze club aan mee, het is leuk die te supporten! Volgende jaar, in 2019 zal de
Twentsche deze wedstrijd huisvesten.

De wedstrijdcommissie.

STICHTING HANDICART HOUDT GOLFERS MOBIEL

Graag willen wij u attenderen op het feit dat er nog vele donateurs zijn in onze vereniging die hun donatie voor de Stichting Handicart niet hebben overgemaakt.
Mag ik u vragen uw bijdrage zo spoedig mogelijk te voldoen op reknr NL34INGB0005345845 t.n.v. Stichting Vrienden van Handicart.

Zonder donateurs geen karren in de baan!

Dit jaar zijn er een recordaantal passen aangevraagd, zowel permanente als tijdelijke passen.
We moeten er met elkaar voor blijven zorgen dat er altijd voldoende karren zijn.

Geen donateur?  Wordt nu donateur en meld u aan: www.handicart.nl
NB:
1. U mag ook een éénmalige bijdrage storten op bovenstaand rekeningnummer, ook dat helpt.
2. Het floating hole zal tijdens de golfweek weer in gebruik zijn, zorg dat u wat kleingeld bij u hebt!

Aanvraag tijdelijke of permanente pas handicart per e-mail naar ags.vandriel@planet.nl

of via onze website:   Aanvragen pas

Meer informatie over handicarts op onze website kunt u hier lezen !

Voor vragen:

Lideke van Driel ( ags.vandriel@planet.nl) en Joke Feitsma ( rdafeitsma@gmail.com)