U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Nieuwsbrief Twentsche Golfclub

kop nieuwsbrief

Wedstrijdcommissie

Beste TGC-ers,

De baan kleurt heldergroen, het gras groeit als kool, de bomen bloeien, knoppen lopen uit en de vogels kwinkeleren
alsof het een lieve lust is. Het lange wachten wordt beloond: het is lente!

De bomen met rode stip mogen nog een seizoen boom zijn totdat ze in het najaar ruimte maken.

Inmiddels zijn er weer twee traditionele wedstrijden gespeeld. Op 31 maart werd de ouders-kind wedstrijd gespeeld.
Deze was bomvol en als vanouds sfeervol en gezellig. Vader (Cees) en longhitter, zoon (Gerhard) Zijderveld bleken
de glorieuze winnaars.
Op Tweede Paasdag, de Paashaas-Chapman, zegevierden Han Verhoeven en Maria Beverdam.
Intussen vordert de competitie met wisselend succes; u kunt de uitslagen, ook per speler, raadplegen op de website.

Dan nadert nu ras de eerste wedstrijd om felbegeerd “zilver”, op Koningsdag (vrijdag 27 april) spelen we om de Queens Cup
en het Oranjeblad. Op 5 mei kunt u naar de Koepel in Wierden voor de eerste van de zes maandbekerwedstrijden die dit
seizoen staan gepland.
Daarnaast is op Hemelvaartsdag (10 mei) de handicart wedstrijd, waarbij u met uw deelname de handicart stichting steunt.

De wedstrijden van de komende tijd, t/m mei:

Datum Wedstrijd Vorm, starttijd en tee Baan vrij
27-04 Oranjeblad

Queens Cup

Driebal stableford, 13.00 uur, shotgun

Driebal strokeplay 13:00 uur shotgun

Baan is van 12.30 uur tot 18.00 uur gesloten
05-05 Maandbeker I

Maandbeker II

Driebal strokeplay 09:00 uur

Driebal stableford, start na Maandbeker I

Wordt op de Koepel gespeeld, baan open met speciale tijden voor leden.
10-05 Handicart wedstrijd Driebal stableford, 13.00 uur, shotgun Baan is van 12.30 uur tot 18.00 uur gesloten
26/27-05 Law Cup & Bernard Bowl Open Matchplay kampioenschappen,   09.00 uur,

Baan op zaterdag            dicht, op zondag is het mogelijk te spelen als dat de wedstrijd niet hindert. Overleg met de wedstrijdleiding voor je start!

26-05 Twickel Tour 9 Holes, driebal stableford, 15.30 uur Baan is dicht

Belangrijk! De inschrijving voor de verschillende categorieën van de Matchplay during the season staat nog open tot 1 mei 2018. Doe mee en leer leden kennen die je nog niet hebt ontmoet!

Ook willen wij jullie erop attenderen dat de wedstrijden georganiseerd door de wedstrijdcommissie gespeeld worden via het principe ready golf. Dit is bedoeld om het spel te versnellen en geldt alleen tijdens een strokeplay of stableford wedstrijd.
Ready golf betekent dat je speelt zodra je klaar bent om te spelen, mits het veilig is. Het gaat er niet om wie het verst
van de hole is, het gaat erom wie als eerste kan spelen.

Zoals altijd hopen we jullie in groten getale te kunnen verwelkomen bij de wedstrijden; het is altijd gezellig en het hoort ook wel een beetje bij golf. Kijk goed naar het aanbod en schrijf je in voor de wedstrijden die je leuk en interessant vindt, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

De Wedstrijdcommissie

Aandachtspunten van de Handicartcommissie

• Donderdag 10 mei handicartwedstrijd voor iedereen , een verloting met mooie prijzen
  • Maandag 23 april komt de acceptgiro bij de donateurs in de bus, graag zo spoedig mogelijk betalen!

Aanvraag tijdelijke of permanente pas handicart per e-mail naar ags.vandriel@planet.nl

of via onze website:   Aanvragen pas

• Geen donateur? Meld u nu aan : www.handicart.nl en wees solidair met de mindervalide speler. Zonder donateurs geen karren in de baan.

Voor vragen:

Lideke van Driel ( ags.vandriel@planet.nl) en Joke Feitsma ( rdafeitsma@gmail.com)