U bevindt zich hier: Twentsche Golfclub > Actueel > Technische Commissie

Technische Commissie

Competitie data 2019

Competitie data 2019 van zijn bekend. Lees hier.

Beste TGC-leden.

Al eerder hebben we aangegeven hoe je deel kan nemen aan de kwalificatie voor een van de selectie teams van de TGC.
Een aantal spelers is al druk doende met deelname aan de uitgekozen wedstrijden.
Maar het is nog niet te laat om alsnog in te stappen.

Ken je nog spelers waarvan je denkt dat die er zeker voor in aanmerking zouden moeten komen:
Wijs deze spelers dan op de voorwaarden.

De TC wil voorkomen dat spelers ” er niet van wisten”

Wil je in aanmerking komen voor een plek in een van de selectieteams van onze club, dan zijn daar voorwaarden aan verbonden:

Het beste resultaat van 6 Q-kaarten moet vòòr 1 oktober bij de TC per mail ingeleverd worden.
Die Q-kaarten moeten gespeeld zijn in door ons aangewezen wedstrijden die terug te vinden zijn
op de website onder het kopje TC.
Deze wedstrijden hebben we met nog een wedstrijd uitgebreid te weten de kwalificatie wedstrijd voor deelname
aan de Twente Cup op 8 juli.

Het inleveren van de Q-kaarten maakt onderdeel uit van het competitiereglement, waar de verdere voorwaarden in
staan voor deelname.
Ook het reglement staat onder het kopje TC op de website.

Mocht je mee willen doen aan de selectieprocedure, geef je dan per email aan de TC op vòòr 1 augustus 2018.

U kunt nog meer informatie ook vinden op onze website onder:
Leden inlog – club info – technische commissie.

Heeft u vragen dan kunt u mailen naar:

techcom@twentschegolfclub.nl